Over mij

Ik ben Nusa, geboren in 1983 en ik woon in het mooie Deventer. Ik ben moeder van Lize, Lennon★ en Siep. Getrouwd met Robert, ik hou van het leven, hou van reizen en van fotografie. Ik woon samen met Robert, Lize, Lennon★, Siep en poes Roos.

Ik heb in oktober 2015 besloten om met mijn blog te beginnen. De geboorte en overlijden van onze zoon Lennon was de aanleiding om te starten met mijn blog. In eerste instantie voor mezelf. Door het bloggen lukt het mij om een aantal gedachtes en gevoelens een plekje te geven en te ordenen. Nu merk ik ook dat mijn blog’s herkenbaar zijn voor andere (sterren)ouders en dat mensen het fijn vinden om mijn blogs te lezen.

Wat ik afgelopen jaren geleerd heb is dat ik van de meeste heftige dingen in het leven iets positiefs kan halen. Dat ik sterker ben, dan dat ik van te voren ooit had kunnen denken. En ik heb geleerd dat ik kwetsbaar mag zijn. Dat ik mag, en durf te vertrouwen op mijn gevoel.

In 2016 ben ik begonnen met handletteren, daarnaast fotografeer ik al jaren nadat ik heb gestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Vanuit mijn passie voor woorden, kaarten, papier en lifestyle ben ik begonnen met mijn eigen webshop. Want hoe leuk is het om een kaartje in je brievenbus te vinden.

Kaartjes die moeilijke dingen net even wat makkelijker maken, prints om te inspireren, een kaartje om iemand een glimlach te bezorgen of een quote die je stuurt naar een ander om iets te vieren of te laten weten dat je aan diegene denkt.

Nusa