Blog

Nationale broer- en zusdag

Vandaag wordt ik op facebook geconfronteerd met de nationale broer- en zusdag. Ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord, misschien komt dat omdat ik zelf geen broer of zus heb, of omdat het een nieuw commercieel bedachte dag is. Ik weet het niet.

broertje
Ik besefte me vanmiddag dat Lize (4 jaar) natuurlijk wel een broertje heeft! Nu is het vandaag ook precies 2 maanden geleden dat Lize grote zus werd van haar broertje Lennon. Helaas moesten we veel te vroeg afscheid nemen van hem. 


Sinds Lize een grote zus is zegt ze met enige regelmaat ‘Maar mama dat kan ik zelf wel, want ik ben al een grote zus!’. En dat is natuurlijk helemaal waar. Lennon is op een hele speciale manier bij haar, en hij is er altijd voor haar. Voor Lize is Lennon een sterretje, en ze heeft een mooie ster uitgezocht boven ons huis waar zijn ster staat. Zo kunnen we vaak naar Lennon kijken aldus Lize.

Als we samen op het grote bed liggen kletsen we soms over Lennon, en ook met Lennon. Dan zeggen we chillse lieve Lennon voor het slapen gaan en zwaaien we samen even of zingen samen een liedje.

Ook is ze regelmatig verdrietig en verteld ze dat ze het stom vindt dat Lennon dood is, op zo’n moment kan ik dat natuurlijk alleen maar bevestigen. Want stom is het zeker..Nobody said it was easy

It’s such a shame for us to part

Nobody said it was easy

No one ever said it would be this hard

 ♥

Nusa

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *