Blog

Lieve Siep…

Lieve Siep,

Jij hebt een broer en een zus. Die zus van jou, die ken je inmiddels. Ze is zo gek met jou. Ze wilt jou het liefste de hele dag knuffelen en met je spelen. En jij, jij vindt dit geweldig. Zodra jij haar ziet krijg jij een grote glimlach op je gezicht. Ze kan niet gek genoeg doen en jij vind het allemaal geweldig. Jullie zijn een bijzonder stel!

En weet je Siep, je hebt ook nog een grote broer. Een hele bijzondere  broer. Ik wou schrijven ‘je kent hem niet’. Maar dat geloof ik niet. jullie zijn  tenslotte broers. En die bloedband kan zelfs de dood niet verbreken.

Hij is er altijd Siep, jouw bijzondere broer. Jullie zijn meer verbonden met elkaar dan je kan indenken. Lennon was een dapper mannetje. Ondanks dat er van alles mis was met zijn lichaam, is hij een minuut bij ons geweest. Het is jammer dat zijn lijfje hem in de steek liet. Toch is het beter zo. En weet je Siep, die mooie grote broer van jou, die is er ALTIJD.

Als je s’avonds in het donker naar boven kijkt, dan zoek je de mooiste ster. En die ster dat is je grote broer. Waar je ter wereld ook bent, die ster straalt daar altijd. En die ster, jouw broer is er altijd als je hem nodig hebt. En je zus trouwens ook, want die wijkt niet van je zijde.

Mama

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *