Blog

Kwetsbaar

Trots

We worden gebeld… het is Suus. Alles is goed gegaan en ze heeft een gezonde zoon op de wereld gezet! De telefoon ligt sinds 2 dagen strak naast ons want we verwachten al een telefoontje. Het blijft elke keer weer toch zo ontzettend spannend.

Ow wat zijn we trots en opgelucht, Robert danst letterlijk door de kamer, en ik kan mijn trotse glimlach niet meer van mijn gezicht halen.
En zo gaan we naar bed, beide super trots op Suus en Michel. Die toch maar even die mooie lieve Hugo op de wereld gezet hebben, de helden!

Hugo een prachtig klein wondertje waar Robert en ik gevraagd zijn om peetoom en peettante  van te zijn. 
Ik ben gewoon voor het eerst peettante geworden, en ik ben de meest trotse tante die er bestaat!

Kwetsbaar

De volgende ochtend, Ik krijg een berichtje binnen still. Er is een kindje geboren, stil. Wie kan er foto’s maken..? Helaas kan ik niks betekenen. Ik rij de parkeerplaats op en parkeer de auto bij mijn werk.
En dan breekt mijn hart. Verdomme!! Waarom kunnen niet gewoon alle kindjes gezond geboren worden.

Ik besef het heel goed, het is wat het is en daar heb je het mee te doen. Daar moet je wat moois van maken. En dat lukt mij eigenlijk vaak wel.
En soms.. dat komt de harde realiteit even keihard binnen.

En ook gisteren, toen ik de melding op mijn telefoon kreeg, ongeval bij Oss. Ik lees dat er kinderen bij betrokken zijn. En dan komt het weer keihard binnen. Het luk mij niet om naar de beelden op het nieuws s’avonds te kijken, en is te pijnlijk. Ik denk gelijk ‘je zal dat telefoontje maar krijgen’. Ik wordt misselijk bij de gedachten. 

Het leven is zo kwetsbaar,  en ook kwetsbaar mooi!  Ik heb beide ruwe kanten van deze kwetsbaarheid gezien in het leven. 

Kwetsbaar mooi….

Nusa

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *