Blog

It has been a while

It has been a while

Het is al een tijd geleden dat ik voor het laatst een blog geschreven heb.  Eigenlijk al meer dan een half jaar. 7 maanden waarin ik ontzettend druk ben geweest. In dat half jaar zijn we verhuisd , hebben wij Siep zijn eerste verjaardag gevierd en ben ik begonnen met mijn webshop.

Verhuisd

We hebben in oktober  2017 afscheid genomen van ons fijne huis aan de Metsustraat. Ons eerste huis dat we samen gekocht hebben. Waar wij jaren zo fijn hebben gewoond, waar we 3 prachtige kids kregen, waar we hebben gelachen, dronken zijn geworden (en onze kater hebben uitgeslapen), vrienden en familie hebben ontvangen, waar we hebben gehuild, boos zijn geweest, wij het leven hebben gevierd en waar wij letterlijk uit gegroeid zijn.

En dat maakt dat we nu bijna een jaar geleden hebben doen besluiten om ons huis te gaan verkopen. We zouden 1 april 2017 mee gaan doen met de open huizen route.  Zodra de foto’s gemaakt waren en alle andere zaken die er moeten gebeuren voordat je huis daadwerkelijk in de verkoop kan was het zo ver. Daar stond ONS huis op Funda, Facebook en op de site van de makelaar;  TE KOOP.

Ik weet nog dat ik dacht; ‘zo snel zal het wel niet gaan, alle tijd om een mooi nieuw thuis te vinden.’ Een week later stond er VERKOCHT op het bordje in onze tuin.  We zijn gelijk op jacht gegaan naar ons nieuwe thuis. Er stond veel te koop, maar helaas voldeden veel huizen niet aan onze eisen of prijsklasse. Ik weet nog dat Robert en ik met de auto door wijken in Deventer zijn gaan rijden. Sfeer proeven om te kijken waar we wilden gaan wonen. We zouden tenslotte geen concessies doen op de wijk en het huis. Dan maar tijdelijk in een huurhuis.

Een paar maand later kwamen we opeens ons droomhuis tegen. Al snel was de koop geregeld en konden we langzaamaan dozen gaan inpakken. Ik was opgelucht dat we ons nieuwe thuis gevonden hadden, want ik zat echt niet te wachten op een tijdelijk huurhuis.

In deze periode merkte ik dat ik met het inpakken van de dozen letterlijk ons thuis aan het inpakken was, en op de dag van de verhuizing  wat het wel ons huis, maar thuis verhuisde naar de Zwolseweg. Ook Lize en Siep waren snel gewend aan de Zwolseweg, wat een ruimte om te rennen, springen, en spelen.

Siep 1 jaar

Tussen de verhuisdozen hebben wij Siep zijn eerste verjaardag gevierd.  Sjee wat vliegt de tijd (heerlijk cliché, I know). Onze baby is geen baby meer, slik. Veel tijd om daar over na te denken hadden we niet, want de volgende dag zouden we gaan verhuizen en de dag daarop werd onze dakkapel geplaatst.

Inmiddels is Siep al bijna 1,5 jaar en is niks meer veilig in huis.  Vinden we regelmatig de afstandsbediening in de prullenbak of duplo blokjes op plekken door het hele huis verstopt. Praten vind Siep nog niet nodig (behalve papa, mama en ooooooooopa). Hij heeft het eigenlijk ook niet nodig want heel hard gaan gillen, je hoofd naar achter gooien en dramatisch op de grond gaan liggen zegt genoeg als hij zijn zin niet krijgt.  Het moment dat Lize haar broertje soms vervelend vindt is ook aangebroken. Siep was altijd nog ‘schattug!’. Totdat hij met enige regelmaat op Lize gaat zitten als Lize een filmpje kijkt op de tablet en wel zo dat Lize vervolgens niks meer kan zien.

Webshop

In december heb ik een aantal doelen voor mezelf gesteld.  Waaronder het gaan vormgeven van mijn webshop. Er kwam veel meer bij kijken dan dat ik van te voren bedacht had. Ik ben iemand die gewoon gaat doen, en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt. Na vele avonden op mijn laptop, een ochtendje in Zwolle bij de Kamer van Koophandel is mijn webshop een feit! En daar ben ik best een beetje trots op. Naast mijn webshop komen er ook mooie samenwerkingen tot stand met ‘Op de goede dingen’. Die hou ik nog even geheim, maar ik ben achter de schermen hard aan het werk.

En wat een moois heeft Lennon in mijn leven gebracht. Door Lennon ben ik begonnen met ‘Op de goede dingen’. En dat is nu, naast een blog,- ook uitgegroeid tot een webshop, en wie weet wat voor mooie samenwerkingen en projecten er nog uit voort gaan komen.

 

Nusa

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *