Blog

Hoe gaat het…

Hoe gaat het? Dit is de meest gestelde vraag aan mij de laatste tijd. Ik vind het heel fijn dat mensen aan mijn vragen hoe het gaat met mij, tegelijkimages is het ook de meest moeilijke vraag .

Het is fijn dat mensen aan ons denken en vragen hoe het is, zo heb ik het gevoel dat we niet vergeten worden en dat Lennon niet vergeten wordt. Alleen is ‘Hoe gaat het..?’ ook de meest moeilijke vraag om antwoord op te geven.

Want wat moet ik antwoorden op deze vraag? Ik sluit mezelf niet op in mijn slaapkamer, ik ben niet depressief, ik sport, ik kan lachen en genieten van het leven. Maar hoe gaat het eigenlijk? Het gaat ok, neutraal. Het gaat niet goed en het gaat niet slecht..

Dus als mensen vragen hoe het met mij gaat dan heb ik geen kort antwoord . Soms gaat het beter en soms gaat het gewoon even kut! en vaak gaat het okay.

Lieflevenblog schreef heel passend: 

‘Iedere traumatische ervaring laat een grote wond achter. Die grote wond moet gaan helen en dat kost tijd, heel veel tijd. Er komt een hele dunne korst op. Hij is nog zo kwetsbaar en fragiel, dat bij iedere kleine botsing hij weer helemaal opengaat. Dan komen alle emoties en verdriet in een keer weer naar boven en word je weer terug geworpen.’

‘Als de wond na verloop van tijd eindelijk een klein beetje kleiner wordt, blijft er echter altijd de kans bestaand dat hij onverwacht weer opengaat. Als je net denkt dat het weer een beetje beter gaat, dan barst hij weer open. Een kleine ontmoeting, opmerking of gedachte kan daarvan al de oorzaak zijn.’

Nusa

 

 

 

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *