Blog

Het wordt altijd weer morgen..

Het gaat allemaal door, het leven.

Het geeft troost dat het leven door gaat, het wordt altijd weer morgen en dat is een fijn gevoel. De andere kant is dat de tijd te snel gaat voor mij. De tijd haalt mij in en dan wil ik dat de tijd even stil staat. Het voelt dan als elke dag die voorbij gaat een dag  verder is van dat Lennon geboren is, en dag verder van de trots en het verdriet. Een dag dichterbij de confrontatie van hoe het had moeten zijn…

En dat is ds'avonds in het donkerubbel, want dat is niet Lennon’s verhaal. Lennon is een ster, Lennon is altijd bij ons en dat is zijn verhaal. En aan de andere mis ik hem elke seconden van de dag. Sta ik op met gemis, in alles wat ik doe mis ik hem en voel ik hem bij me. Vanmorgen toen we wakker werden was het nog donker. Lize riep ons, ze had Lennon zijn ster gezien door het raam in de gang. Ze riep ons om ook te komen kijken, en daar stonden we met z’n 3e. We zagen een prachtige ster! Lize vertelde dat daar naast Lennon zijn vriendjes zijn.

 

Elke dag word ik wel een aantal keer heen en weer geslingerd in alle emoties. Het zijn vaak de kleine dingen die me heen en weer slingeren in gemis en emotie. Een woord, een foto, een knuffel van iemand..

De feestdagen staan voor de deur, daar heb ik eerder over geschreven in mijn blog. Lize maakt het dat ik er zin in heb, om haar zien te genieten van de gezelligheid, lekker eten en samen zijn. Zelf ga ik liever onder de dekens liggen, en word weer wakker als het 2 januari is.

Het zijn allemaal de eerste keer zonder Lennon terwijl hij er wel had moeten zijn. De eerste keer Sinterklaas, mijn  verjaardag, kerst en oud en nieuw zonder dat Lennon er is.  

Ik heb zojuist blauwe wensballonnen besteld. Zodat we tijdens deze dagen ook iets voor Lennon hebben, een cadeautje van ons voor hem. Een ritueel om samen even stil te staan bij hem en hem te laten weten dat we hem missen en heel veel van hem houden!

 

Nusa

 

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *