Blog

Het onderwerp was ‘Bijna met zwangerschapsverlof!’..

Sinds vorige week werk ik op advies van de bedrijfsarts 2 ochtenden en wordt dit langzaam uitgebouwd. Vorige week was het echter nog herfstvakantie en was het rustig. Afgelopen dinsdag was mijn eerste dag  van de nieuwe werk’week’. Ik ging op de fiets naar mijn werk en opeens kwam het besef, ik had nu niet juist meer moeten gaan werken… Ik had nu net verlof moeten hebben!

Op mijn werk aangekomen deed ik mijn ding en werd ik al snel meegezogen in het werk.. S’middags was ik vrij en ik opende mijn email. Daar kreeg ik een nieuwsbrief Ouders van Nu. Het onderwerp was ‘Bijna met zwangerschapsverlof!‘. Ik was lichtelijk geïrriteerd, want ik had me toch echt afgemeld voor alle zwangerschaps- nieuwsbrieven en updates. Hoe kan ik nu dan deze email krijgen!?! Ik negeer die email en druk gelijk op delete. Nu ik dit type zoek ik de email er toch even bij, om mijzelf nogmaals af te melden. Alleen dit kan niet, nou dan maar een mail naar Ouders van Nu met een korte uitleg en het vriendelijk verzoek mij af te melden van deze nieuwsbrief.

Ik wil helemaal niet lelijk doen tegen Ouders van Nu, alleen komt het wel heel rauw op mijn dak. Alsof het zo moet zijn komt alles tegelijk dinsdag. En dan lijkt dit nou net even de druppel te zijn.

Ik stuur een appje in een appgroep die ik heb met lotgenoten en ik krijg al snel hele lieve reactie’s terug. 2 daarvan zijn zo mooi dat deze steeds bij me blijven en ik  deze met enige regelmaat opzoek in mijn telefoon.

Grief is a journey. It haGriefs all sorts of unexpected twists and turns and the worse thing about it is that you are the passenger and not the driver.

‘ The sad days are when you are making the most ‘progress’ through the grief enabling the easier times that will sulery follow. It’s a cycle and it just goes on and on’

 

Het voelt zo tegenstrijdig om juist nu meer te gaan werken..  want hoe graag had ik het anders gewild en hoe graag hadden Lize en Robert het anders gewild..

Nusa

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *