Blog

Help!

Eigenlijk hou ik er niet van om  om geld te vragen, loodjes te verkopen voor het goede doel, ect.

Alleen nu maak ik een grote uitzondering! Ik wil graag jullie aandacht vragen voor Still Fotografie.  Still Fotografie biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Daarnaast verzorgt ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf het 2e trimester van de zwangerschap.

Helaas kwamen wij zelf te laat achter deze stichting. Trees (mijn tante) bood aan om voor ons foto’s te maken. Op het moment dat Lennon gebIMG_5537zwaoren was en we er aan toe waren haar te bellen, is ze in de auto gesprongen om foto’s voor ons te kunnen maken. Foto’s van Lennon, van ons en van Lize. Dit zijn een van de meest dierbare foto’s die wij hebben.  Want helaas hebben wij na 1 minuut afscheid moeten nemen van Lennon, en was het fysiek samen zijn van ons gezin veels te kort. Ik zeg heel bewust fysiek, want ik voel Lennon elke dag. En zijn trotse grote zus Lize praat elke dag over hem. Soms zwaaien we samen even naar hem, of houdt Lize haar broodje omhoog tijdens het ontbijt en roept ze ‘Lennon, een hapje voor jou!’ .

Ook staan er mooie foto’s van Lennon in ons huis. Deze zijn gemaakt door mijn tante en bewerkt voor Still Fotografie. Deze geweldige stichting heeft ons verhaal aangehoord en bood aan de gemaakte foto’s te bewerken. Robert en ik hebben de mooiste foto’s opgezocht en deze heeft Still voor ons bewerkt.

 

En daarom vraag ik jullie aandacht voor Still Fotografie, want ze maken een van de weinig tastbare herinneren die je kan maken bij het verlies van je kind.

Op  5 december is er een Grote loterij actie om geld in te zamelen zodat andere ouders ook deze gratis foto’s aangeboden kan worden.

 

Wil je loten kopen? Deze zijn €3 per stuk.        Bel me, mail me, app me, facebook me!

Heb jij of je bedrijf iets aan te bieden voor deze loterij? We kunnen het goed gebruiken. Laat het me weten.

Wil je loten verkopen?      Klik op deze link Grote loterij actie

Nusa

 

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *