Blog

Balloon Girl

Het is zo ver, morgen gaan Robert en ik een tatoeage laten zetten.

2,5 jaar geleden  hebben we ook allebei een tatoeage laten zetten in New York. We speelden allebei al een lange tijd met deze gedachten. Toen we onze reis geboekt hadden kwam we in gesprek met mijn oom Ruud en zijn vriendin Sandy. Sandy had een prachtige tatoeage laten zetten in NY. Hier werd het idee geboren om onze tatoeage’s ook in NY te laten zetten. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb een tatoeage laten zetten met mijn eigen hartslag erin verwerkt. Het was heel speciaal om dit in Amerika te doen, aangezien Robert en ik hier allebei een deel van ons leven gewoond hebben.achterkant nl

 

Morgen gaan we een hele speciale tatoeage laten zetten. We gaan ‘The Balloon Girl’ van Bansky laten tatoeëren met de as van Lennon erin verwerkt. Dit heeft voor ons een hele speciale betekenis, aangezien deze afbeelding het geboorte- en overlijdenskaartje is van onze zoon Lennon. Deze afbeelding is zo symbolisch voor ons, helemaal aangezien wij ook een dochter (Lize) hebben. Deze afbeelding lijkt haast wel voor ons gemaakt.

Soms lijkt toeval niet te bestaan. In mei van dit jaar hebben Robert en ik vrienden in Londen opgezocht. We hebben natuurlijk ook heerlijk de toerist uitgehangen en we belandden op Camden Market. Daar hebben we heerlijk een middag rondgestruind. We kwamen daar bij een man terecht die afbeeldingen verkocht van onder andere Bansky. Na een tijdje rond gekeken te hebben in de bakken met afbeeldingen hadden we onze keuze teruggebracht naar 2 foto’s. ‘The Balloon Girl’ en een andere foto die ik compleet vergeten ben. We hebben de ‘Balloon Girl’ mee naar huis genomen. Bij thuiskomst is de afbeelding in de kast belandt, met het idee ‘binnenkort halen we er wel een lijstje voor’.  Op dat moment was ik 9 weken zwanger en waren we ons nog niet bewust van het feit dat Lennon onder andere grote hart problemen ontwikkeld had en geen kwaliteit van leven zou gaan hebben.

9 Weken later kregen we tijdens een echo te horen dat er het een en ander mis was. Een aantal weken en onderzoeken, in het Wilhelmina Kinderziekenhuis, verder hebben we de meeste moeilijk keuze van ons leven moeten maken en hebben we gekozen voor het minst slechte uit 2 slechten..

Toen we het proces in gingen van zaken regelen rondom een overlijden word je geconfronteerd met de meest bizarre dingen. Bijvoorbeeld of we een rouwkaart willen sturen. Een rouwkaart voor je kind: nee, een geboorte kaart: volmondig JA!. Uiteindelijk hebben we er op onze eigen manier een draai aan gegeven en hebben we gekozen voor een combinatie. De afbeelding van Bansky kwam ineens in onze gedachten naar voren en Robert heeft het kaartje verder zelf ontworpen.

 

cropped-Bansky-kaart-Lennon.jpg‘The Balloon Girl’, symbolisch voor wat wij hebben en voor wat wij moeten missen..

 

Nusa

 

 

 

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *