Blog

Balance

unnamed

Herfst, inmiddels is de herfstvakantie van Lize al begonnen. We hebben weinig plannen in de vakantie, we doen vooral waar we zin in hebben. We slapen uit, chillen op de bank, knutselen alles wat los en vast zit en natuurlijk wordt er gelogeerd.

De bladeren vallen van de bomen, het is kouder, het is vroeger donker, de kaarsjes gaan aan en met thee en een dekentje op de bank. Het nieuwe seizoen is nu echt aangebroken. Ik merk dat dit maakt dat de zomer ver weg voelt. De tijd vliegt, en toch voelt het ook als de dag van gisteren dat Lennon geboren is. Dat maakt het zo dubbel, zo lang geleden en toch ook weer niet.

Ook langzaam aan ben ik weer aan het werk. Het is fijn om weer iets te doen, ook vermoeiend en zit mijn hoofd snel vol.  Ik voel dat ik opzoek ben naar een balans. Een balans om verder te gaan met mijn leven, een balans met mijn werk en een balans om Lennon een plekje te geven.

Natuurlijk ben ik met dit la20121226-220249atste al bezig sinds zijn geboorte en overlijden, nu merk ik dat het leven echt verder gaat en dat dat ik mijn balans aan het zoeken ben. We hebben een aantal dingen gedaan op onze manier om Lennon een plek te geven in ons leven waarvan de tatoeage de laatst tastbare herinnering tot nu toe is.  En nu hoe ga ik nu verder..

 

Ik heb een ‘dit is weer een nieuwe fase’ gevoel. En nu hoe ga ik nu verder..

 

Nusa

 

Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *