Day in the life

‘Day in the life ‘ Fotografie

Een ‘Day in the life’ fotoshoot is een manier om je gezin vast te leggen. Ik ben zelf moeder van 3 kinderen, en de tijd vliegt! Als gezin heb je het ontzettend druk om de dagelijks dingen draaiende te houden.  En als ik terug kijk naar de afgelopen 8 jaar, dan ben ik alweer zoveel dingen vergeten.

Je bent zo weer vergeten hoe jullie samen boodschappen deden, hoe het ritueel was rondom de middagslaapje, hoe jullie op woensdagmiddag samen lunchen, spelen met vriendjes, hoe ze genoten van in bad gaan, boekjes lezen of van samen stoeien op het bed van papa en mama.

In ons drukke leven is het soms lastig om even te pauzeren. Kinderen groeien snel. Vaak nemen we alleen nog maar een foto met onze telefoon. Bij een ‘Day in the life’ fotoshoot  maak ik foto’s van jullie gezin tijdens gewone dagelijks momenten en leg ik deze op een professioneel voor jullie vast.

Werkwijze

Ik loop een (gedeelte van de) dag met jullie mee. En ik maak foto’s van jullie gewoontes, rituelen en hoe jullie met elkaar omgaan. Niet geposeerd, maar ik leg vast wat er is. Doordat ik bij jullie thuis kom voelt het al snel vertrouwd en ontspannen voor de kinderen. Een ‘Day in the life’ fotoshoot hoeft niet alleen bij jullie thuis, maar kan ook tijdens een dagje weg, een verjaardag of vakantie.

Ik hou ervan om pure momenten vast te leggen, zoals verdriet, boosheid, geluk, liefde en al het andere wat ontstaat.

Ik maak graag mooie dingen, zo ook naar jouw eigen wensen.  Heb je vragen stuur dan gerust een email naar nusa@opdegoededingen.nl

Nusa – Op de goede dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *