Blog

Een eerste blog..

Een eerste blog. Waarom een blog zul je misschien afvragen Waarom is mijn leven ‘blogwaardig’? downloadIk heb eigenlijk geen idee om eerlijk te zijn ben ik gewoon begonnen.


Vaak tijdens het hardlopen, op de fiets of gewoon als ik in bed lig ben in aan het dagdromen. Ik ben over van alles aan het nadenken, onderwerpen vanuit mijn eigen leven, het nieuws, ect ect. Dingen die ik wil delen met jullie en met mezelf. Schrijven ordent de dingen in mijn hoofd en dat vind ik prettig.


En hoe vaak ga ik dan bloggen, en ook hier heb ik geen antwoord op. Als er een onderwerp in mijn hoofd zit wat ik blogwaardig vind dan zal ik dit delen. 

Als ik het zo terug lees heb over een aantal dingen niet te veel nagedacht en ben ik vooral begonnen. Dit past wel bij me, niet te veel denken en vooral gaan doen. Dit is trouwens niet een succesformule voor alles ben ik achter gekomen.

Dit is wel wie ik ben.


Wie ik ook ben is iemand die graag naar de goede dingen van het leven kijkt. Helaas heb ik zelf mogen ervaren dat het leven niet altijd goede dingen brengt. Het is de kunst van het leven om hier mee om te gaan zodat het wel de goede dingen van het leven gaan worden of dat ik er de goede dingen uit gehaald heb. Ook daar over gaan mijn blogs.


Zo de kop is eraf, het begint is gemaakt van mijn blog.

Nusa Over mij, een hardloopster,een moeder van Lize, Lennon★ en Siep, getrouwd met Robert, hou van het leven, hou van reizen, fotografie en van ontwerpen en alles wat te maken heeft met papier ,pennen en stationery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *